ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2024-2025

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3ου  ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ

Καλούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες που τα παιδιά τους γεννήθηκαν από 1-1-2018 έως και 31-12-2018 να κάνουν αίτηση εγγραφής στο σχολείο μας,  από 1 έως 20 Μαρτίου 2024 για να φοιτήσουν στην Α’ τάξη κατά το σχολικό έτος 2024-25 και η μόνιμη δ/νση κατοικίας τους είναι μεταξύ των οδών Όγλ – Αναλήψεως- Ιωλκού – Αργοναυτών. Εγγραφές μετά τις 20 Μαρτίου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Στα συστεγαζόμενα σχολεία τα δικαιολογητικά εγγραφής της Α΄ τάξης συγκεντρώνονται από τους Διευθυντές  των σχολείων. Η κατανομή των μαθητών σε τμήματα γίνεται ισομερώς, αλφαβητικά και ανά φύλο. Αδέλφια μαθητών που φοιτούν στο ίδιο ή σε συστεγαζόμενο δημοτικό σχολείο, εξαιρούνται της ανωτέρω διαδικασίας. Σε περίπτωση που μαθητές συμπληρώνουν 15 συνεχόμενες απουσίες, οι οποίες δε δικαιολογούνται από ιατρική γνωμάτευση, διαγράφονται από το Ολοήμερο Πρόγραμμα.

Απαραίτητα δικαιολογητικά που οι γονείς/κηδεμόνες υποβάλλουν 

1.Αίτηση εγγραφής (δίνεται από το Διευθυντή του Σχολείου ή την κατεβάζουμε από την Ιστοσελίδα του σχολείου ή την κατεβάζουν από τον υπερσύνδεσμο παρακάτω) 

  ΑΙΤΗΣΗ-ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΓΙΑ-ΠΡΩΤΗ-ΤΑΞΗ

2.Πιστοποιητικό Γέννησης Δήμου ή Κοινότητας (τελευταίου τριμήνου)Τα πιστοποιητικά γέννησης των μαθητών αναζητούνται αυτεπάγγελτα από τον Δ/ντή του σχολείου.

3.Βιβλιάριο Υγείας του παιδιού. Σ’ αυτό ελέγχονται: Εμβόλιο Ηπατίτιδας Β, 5 δόσεις τριπλούν, 5 δόσεις πολιομυελίτιδας.

4.Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή Δημοτικού Σχολείου (Α.Δ.Υ.Μ.) (δίνεται από το Διευθυντή του Σχολείου και ισχύει για τρία χρόνια ή το κατεβάζουν από τον υπερσύνδεσμο παρακάτω).

ΑΤΟΜΙΚΟ-ΔΕΛΤΙΟ-ΥΓΕΙΑΣ-ΜΑΘΗΤΗ

5. Αποδεικτικό στοιχείο της διεύθυνσης κατοικίας (απόδειξη ΔΕΗ, κτλ)

6.Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου και Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου.

1.Μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του «Πιστοποιητικού φοίτησης», το νηπιαγωγείο εκδίδει «Βεβαίωση Φοίτησης με αρ. πρωτοκόλλου»

2.Tο Πιστοποιητικό Φοίτησης στο νηπιαγωγείο εκδίδεται επίσης με (αρ. πρωτοκόλλου) τη λήξη της διδασκαλίας των μαθημάτων(14 Ιουνίου 2023) και διαβιβάζεται αυτεπάγγελτα από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό σχολείο εγγραφής του μαθητή.

7. Αίτηση για το Ολοήμερο (Δίνεται στους γονείς από το Διευθυντή του Σχολείου, ή την κατεβάζουν από τον υπερσύνδεσμο παρακάτω)

ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΛΟΗΜΕΡΟ 24-25

Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται μαθητές και μαθήτριες χωρίς προϋποθέσεις.

Το Α.Δ.Υ.Μ. καταρτίζεται και συμπληρώνεται από ιατρούς των οικείων Μονάδων Υγείας (Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά ιατρεία κλπ) ή των Εξωτερικών Ιατρείων των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων ή των ιδιωτών ιατρών συμβεβλημένων με τον Εθνικό Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) ή τον αντίστοιχο ασφαλιστικό φορέα των γονέων και κηδεμόνων ή από ιδιώτες ιατρούς (χωρίς σύμβαση με ασφαλιστικά ταμεία).

Log In

Create an account